Ingredienser
Råsyltede rødløg- 2 rødløg
- 1 spsk. eddike
- ½ spsk. flydende honning
- 1 spsk. vand
- 2 æbler
- 1 lille rød chili
- saft af ½ citronsaft
- 1 bundt koriander (kan erstattes af karse)
- 4 skiver fuldkornsrugbrød
- 200 g marinerede sildefileter
Tilberedning
Råsyltede rødløg
Skær løgene i tynde ringe fx på et mandolinjern. Rør eddike med honning og vand og hæld over løgene. Kram løgene godt.
Æblesalat
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både. Flæk chilien, skrab kerner ud og hak chilien fint. Vend æbler med citronsaft og chili. Hak koriander fint og vend i æblesalaten.
Skær rugbrødet i halve. Skær sildene i mindre stykker. Anret på rugbrød med æblesalat og råsyltede rødløg.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 100 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1300 kJ (300 kcal). Kulhydrat 47 g. Fedt 9 g, heraf mættet fedt 2 g
UH1517