Ingredienser
14 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
16 stk.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk olie med sukker og vaniljekorn et par minutter. Tilsæt æggene et ad gangen. Pisk videre ca. 5 minutter.
Bland hvid fuldkornshvede med bagepulver og sigt over dejen. Fold forsigtigt dejen. Mos bananerne, og vend dem i dejen.
Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad.
Tag en tredjedel af dejen fra, og vend med sigtet kakaopulver og smeltet chokolade.
Fordel halvdelen af den hvide dej i bunden af en sandkageform foret med bagepapir. Dæk derefter med chokoladedejen, og slut med resten af den hvide dej. Vend lidt skødesløst rundt i dejen med en gaffel, så dejen bliver marmoreret.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 45 minutter på nederste rille.
Afkøl kagen før den skæres i skiver.
Energifordeling*
800 KJKulhydrat
31 gProtein
4 gFedt
6 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. stk.