Ingredienser
4 Personer
Tærtebund
- 150 g hvedemel
- 1 dl rugmel
- ½ tsk. salt
- 3 spsk. oliemargarine
- 5 spsk. koldt vand
Fyld
- 1 tsk raps- eller olivenolie
- 100 g kalkunbacon
- 1 hakket løg
- 400 g broccoli
- 200 g fromage frais
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. sennep
- 1 æg
- 1 spsk. mel
- ½ dl letmælk
Del og print opskriften
Tilberedning
Tærtebund
Bland hvedemel, rugmel, salt og oliemargarine grundigt sammen. Tilsæt vandet og ælt dejen hurtigt sammen. Pres dejen ud i en tærteform på ca. 25 cm i diameter og prik bunden med en gaffel. Forbag tærtebunden nederst i ovnen i 15 min. ved 200 grader.
Fyld
Skær kalkunbaconen i tern, hak løget, del broccolien i små buketter og skær stokken i tern. Varm olien op på en pande, svits kalkunbacon, løg og broccoli i 5 min. og lad det køle lidt af. Pisk fromage frais sammen med salt, sennep, æg, mel og mælk. Vend bacon, løg og broccoli i æggemassen og kom det hele i den forbagte bund. Bag tærten færdig i ca. 30 min ved 200 grader nederst i ovnen.
Energifordeling*
2500 KJ
(600 kcal)
Kulhydrat
53 gProtein
20 gFedt
27 g* pr. person, medmindre andet er angivet