Tænd ovnen på 250 grader grill. Halvér peberfrugterne. Fjern frøstole, og læg dem med ydersiden opad på en bageplade med bagepapir og grill i 15-20 min., til de er mørke og brankede. Kom de grillede peberfrugter i en frysepose og bind knude på. Lad dem hvile ca. 15 min. Gnub skindet af. Kom peberfrugter, mandler, presset hvidløg, eddike og olie i en blender og kør til en grovkornet tyk konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Ingredienser
2 Personer
1 portion = ca. 2 dl/200 g
- 2 røde peberfrugter
- 25 g mandler
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. eddike
- 2 spsk. olivenolie
- Saft af ½ citron
- Salt
- Peber
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 75 g* pr. 100 g
Energifordeling*
650 KJ
(150 kcal)
Kulhydrat
58 gProtein
5 gFedt
13 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. 100 g