Forside > Sundhed > Opskrifter > Romescosauce
Hjerteliv 2023 3 Snacks

Romescosauce

Tænd ovnen på 250 grader grill. Halvér peberfrugterne. Fjern frøstole, og læg dem med ydersiden opad på en bageplade med bagepapir og grill i 15-20 min., til de er mørke og brankede. Kom de grillede peberfrugter i en frysepose og bind knude på. Lad dem hvile ca. 15 min. Gnub skindet af. Kom peberfrugter, mandler, presset hvidløg, eddike og olie i en blender og kør til en grovkornet tyk konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.

 

Ingredienser

2 Personer

1 portion = ca. 2 dl/200 g

  • 2 røde peberfrugter
  • 25 g mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. eddike
  • 2 spsk. olivenolie
  • Saft af ½ citron
  • Salt
  • Peber

Del og print opskriften

Frugt og grønt*

Ca. 75 g

* pr. 100 g

Energifordeling*

650 KJ
(150 kcal)

Kulhydrat

58 g

Protein

5 g

Fedt

13 g

Heraf mættet fedt

1.5 g

* pr. 100 g