Ingredienser
4 Personer
Avocadosmør
- 2 avocado
- 1 spsk. citronsaft
- salt
- 6 skiver rugbrød
- 150 g rejer
- 1 lille bundt dild
- 1 spsk. citronsaft
- friskkværnet peber
- 1 bundt radiser
- 1 hovedsalat
Del og print opskriften
Tilberedning
Fjern skal og sten fra avocadoerne og mos avocadokødet blødt med en gaffel. Smag avocadosmørret til med lidt friskpresset citronsaft og salt.
Fordel avocadosmørret på rugbrødet. Skær rugbrødet i halve på tværs.
Hak dilden. Bland rejerne med dilden, og 1 spsk. citronsaft. Fordel rejerne på avocadomadderne. Drys med friskkværnet peber. Rens radiserne og skyl og tør salaten.
Servér madderne med radiser og salatblade til at spise ved siden af.
Frugt og grønt*
Ca. 129 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1099 KJ
(262 kcal)
Kulhydrat
35 gFedt
11 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet