Ingredienser
4 Personer
Avocadosmør
- 2 avocado
- 1 spsk. citronsaft
- salt
- 6 skiver rugbrød
- 150 g rejer
- 1 lille bundt dild
- 1 spsk. citronsaft
- friskkværnet peber
- 1 bundt radiser
- 1 hovedsalat
Tilberedning
Fjern skal og sten fra avocadoerne og mos avocadokødet blødt med en gaffel. Smag avocadosmørret til med lidt friskpresset citronsaft og salt.
Fordel avocadosmørret på rugbrødet. Skær rugbrødet i halve på tværs.
Hak dilden. Bland rejerne med dilden, og 1 spsk. citronsaft. Fordel rejerne på avocadomadderne. Drys med friskkværnet peber. Rens radiserne og skyl og tør salaten.
Servér madderne med radiser og salatblade til at spise ved siden af.
Frugt og grønt*
Ca. 129 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1099 KJ
(262 kcal)
Kulhydrat
35 gFedt
11 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet