Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 melonbåde
- agurkestænger
Del og print opskriften
Tilberedning
Lun tortillaerne efter anvisningen på emballagen, og afkøl dem. Bland mayonnaise, tomatketchup og eventuelt worcestershire sauce. Skær kogt eller stegt kyllingekød og rød peber i tern og vend det i mayonnaiseblandingen sammen med afdryppede majs. Smag til med salt og peber.
Fordel snittet icebergsalat midt på tortillaerne. Fordel kyllingeblandingen over. Fold tortillaerne sammen, som om du pakker en gave ind. Bind et stykke kødsnor af bomuld omkring. Pak tortillaerne i madpapir, eventuelt med en snor bundet omkring. Pak eventuelt også en serviet om. Pak melonbåde og agurkestænger for sig.
Tip! Tortillaer er mexicanske madpandekager. Ædedolkepakkerne er gode at tage med, fx til skovturen.
Frugt og grønt*
Ca. 325 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1150 KJKulhydrat
38 gFedt
9 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet