Ingredienser
- 3 pærer
- 4 æbler
- 2 spsk flydende margarine
- 2 tsk kanel
- 60 g brun farin
- 50 g havregryn
- 75 g makroner
- 60 g honning
- 1½ dl creme fraiche 9 %
Tilberedning
Skræl pærer og æbler, fjern kernehusene og skær dem i både. Smør et tærtefad med ½ spsk flydende margarine.
Kom frugten i tærtefadet og drys kanel og farin over. Bland havregryn med knuste makroner, resten af den flydende margarine og honning. Fordel blandingen over frugten.
Bag kagen ved 200 grader i 25-30 minutter, til frugten er mør.
Server creme fraiche til.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 90 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
800 kJ (200 kcal). Kulhydrat 35 g. Fedt 5 g, heraf mættet fedt 1,5 g