Ingredienser

  • 3 pærer
  • 4 æbler
  • 2 spsk flydende margarine
  • 2 tsk kanel
  • 60 g brun farin
  • 50 g havregryn
  • 75 g makroner
  • 60 g honning
Tilbehør
  • 1½ dl creme fraiche 9 %

Tilberedning

Skræl pærer og æbler, fjern kernehusene og skær dem i både. Smør et tærtefad med ½ spsk flydende margarine.

Kom frugten i tærtefadet og drys kanel og farin over. Bland havregryn med knuste makroner, resten af den flydende margarine og honning. Fordel blandingen over frugten.

Bag kagen ved 200 grader i 25-30 minutter, til frugten er mør.

Server creme fraiche til.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 90 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

800 kJ (200 kcal). Kulhydrat 35 g. Fedt 5 g, heraf mættet fedt 1,5 g