Hjertesvigt

Lyt til vores podcasts om Hjertesvigt og få vores bedste råd

Del 1. Om sygdommen hjertesvigt og behandling

Overlæge Pernille Buch fortæller om hjertesvigt. Ca. 61.000 danskere lider af hjertesvigt, men hvad betyder hjertesvigt egentligt og hvordan behandler man sygdommen? Læge Annemie Stege Bojer taler med overlæge Pernille Buch om årsager til sygdommen, symptomer og behandling.

 

Del 2. Om hjertesvigt, daglige symptomer og udlandsrejser

Overlæge Pernille Buch fortæller om at leve og rejse med hjertesvigt. Hvilke symptomer skal man være opmærksom på i det daglige, når man har hjertesvigt og hvordan forbereder man sig ved udlandsrejser? Det giver overlæge Pernille Buch svar på i en samtale med læge Annemie Stege Bojer.

Del 3. De hyppigste spørgsmål fra hjertesvigtspatienter og pårørende

Hvad spørger hjertesvigtspatienter og deres pårørende oftest om på Hjertelinjen?

 

Hjertelinjen er Hjerteforeningens rådgivningslinje, hvor tusindvis af patienter og pårørende hvert år stiller spørgsmål. Mange handler om hjertesvigt, og i dette afsnit fortæller Hjertelinjens sygeplejerske Mia Jandrup om, hvad hjertepatienter og deres pårørende oftest spørger om på Hjertelinjen. Hør Mia give svar og gode råd, når det eksempelvis handler om vægt og væske, om at finde vej i sundhedssystemet, og om hvorfor den syge ofte bekymrer sig mest om sin pårørende.

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)