Fiskeruller med ristede kartofler, blomkål og blåbær

Ingredienser 4 Personer Ristede kartofler 300 g kogte kartofler ½ blomkål 100 g blåbær 50 g Nordic crisp – sprød salat, kan erstattes af anden salat 1 spsk. olivenolie ½ tsk. flagesalt Peber 20 g mandler Fiskeruller 300 g rødspættefileter 1 spsk. dijonsennep ½ bundt persille ½ tsk. flagesalt Peber 1 citron Del og print […]

Salatpizza med hakket oksekød, cremefraiche og bulgur

Ingredienser 2 Personer Pizza 4 fuldkornstortillas 70 g tomatpuré 1 kugle hel mozzarella, 125 g Hakket oksekød 180 g hakket oksekød 1 stort løg 1 fed hvidløg 2 tsk. tørret oregano ½ tsk. flagesalt Peber Bulgursalat 50 g kogt bulgur 300 g små tomater 50 g Nordic crisp – sprød salat, kan erstattes af anden […]

Blomkålscurry med mandler og fuldkornsbulgur

Tilbehør Skyl bulgur og kog som angivet på emballagen. Tag halvdelen fra og gem til dag 5. Blomkålscurry Pil og hak løget. Pres hvidløget. Del blomkål i små buketter. Skyl spinaten, og slyng den tør. Snit peberfrugt. Snit forårsløg. Skær æblet i kvarte, fjern kernehus, og skær æblet i tynde både. Varm olien i en […]

Spidskålssalat med forårsgrønt, linser og røget makrel

Ingredienser 2 Personer Fyldig spidskålssalat 200 g linser 1 stort spidskål (alternativt skal du bruge 2 små til dag 1 og 3) ½ tsk. flagesalt ½ tsk. sukker 1 stort bundt grønne asparges, ca. 500 g 50 g blåbær 2 forårsløg ½ bundt dild Sennepsdressing 1 dl cremefraiche 9 % 1 spsk. mayonnaise ca. 15 […]

One pot torsk i tomat med perlebyg og kål

Ingredienser 4 Personer 1 fennikel 200 g ribbet grønkål 1 løg 1 fed hvidløg 1 spsk. olivenolie 2 tsk. tørret timian 2 dåser cherrytomater 600 g torskefilet uden skind og ben ½ tsk. flagesalt peber 50 g salattern 5+ 1 bundt brøndkarse, persille eller basilikum Tilbehør 200 g perlebyg Del og print opskriften <!– Del […]

Skaldyrsrisotto med sommergrønt

Ingredienser 4 Personer Skaldyr ½ kg blå-, hjerte- eller venusmuslinger 3 dl hvidvin ½ kg jomfruhummerhaler ½ kg tigerrejer Risotto 2 løg 2 fed hvidløg 20 grønne asparges 1 fennikel 1 spsk. olivenolie 300 g risottoris Ca. 1 liter grønsagsbouillon 1 bundt persille 25 g parmesanost 300 g friskbælgede ærter ½ tsk. flagesalt Peber 1 […]

Krebinetter med stuvet grønkål og gulerodssalat

Tilberedning Stuvet grønkålRib grønkålen, og riv eller skær den i grove stykker. Kog kålen i en gryde med letsaltet kogende vand i ca. 4 minutter. Tag kålen op, og lad den dryppe af i en sigte. Pisk mælk og hvedemel sammen i en gryde, og kog det op under omrøring. Lad saucen koge ved svag […]

Kikærtebøffer med søde kartofler i sprød kålsalat med æble

Tilberedning 8 stk. KikærtebøfferAfdryp kikærterne. Rør hørfrøene sammen med vandet, og lad det trække i 10 minutter og blive en til en tyk og geléagtig konsistens. Hak løget groft, skræl de søde kartofler og riv dem groft. Kom halvdelen af kikærterne i en foodprocessor sammen med groft hakket løg, hørfrøblandingen, spidskommen, salt og peber, og […]

Kartoffelsalat med spidskål, blåbær og dildcreme

Ingredienser 4 Personer Kartoffelsalat 800 g nye kartofler 1 spidskål 1 tsk. salt 1 tsk. sukker 200 g blåbær Dildcreme 3 dl yoghurt naturel 1,5 % 2 spsk. fedtreduceret mayonnaise ½ tsk. salt peber 1 bundt dild Tilberedning KartoffelsalatSkrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl kartoflerne. Halvér kålen. Fjern de yderste blade og […]

Kartoffelpizza

Ingredienser 4 Personer 15 g gær 2 dl vand 1 tsk. salt 350 g hvedemel ca. 4 mellemstore kartofler 2 løg 100 g frisk mozzarella, 30+ 1 spsk. olivenolie 2 håndfulde babyspinat 50 g lufttørret skinke, fx parmaskinke 1½ spsk. tørret rosmarin Tilbehør blandet salat af fx ½ salathoved 4 tomater 1 peberfrugt ½ agurk […]