Hjerteforeningen præsenterer nu 10 nye træningspakker til dig, der ønsker inspiration til fysisk aktivitet og bevægelse. Træningspakkerne indeholder helt nye Hjertetræningsvideoer med Hjerteforeningens ambassadør, Thomas Evers Poulsen, som instruktør. Klik dig ind og kom i form! 

Har du spørgsmål til artiklen, er du altid velkommen til at skrive os en mail - klik her.
(Du må meget gerne indsætte link til artiklen i din mail.)

Hjertetræning er for dig, der vil i form, fordi du ved, at det nytter at holde kroppen i gang – både på kroppens, men også sindets sundhed. 

Og nu er der rigtig godt nyt til dig. 

Hjerteforeningen har nemlig udviklet 10 helt nye træningspakker, som du ganske gratis kan få gavn af. Du skal blot klikke dig ind her, og så har du adgang til træningsprogrammer á 15 minutters varighed. Hvert program indeholder også opvarmning, ligesom du får gode øvelser med puls og styrke samt udstrækning leveret direkte ind i din stue fra Hjerteforeningens ambassadør, professionel danser og instruktør i Hjertetræning, Thomas Evers Poulsen.  

Med vanligt smil og inspirerende humør guider Thomas Evers Poulsen dig trygt igennem alle programmer, og du har mulighed for at tilpasse øvelserne til dit eget niveau. 

 

Gode råd får du også 

Foruden træningsvideoerne har vi samlet en række gode råd om træning fra Hjerteforeningens egne eksperter, så du kan blive klogere på vigtigheden af at varme kroppen op og strække grundigt ud efter din træning.  

I træningspakkerne finder du også hjertesunde kostplaner udviklet af Hjerteforeningens diætist. Brug dem som inspiration til at sammensætte den hjertesunde kost og få mest mulig energi til træningen og i dagligdagen.

I tråd med sundhedsmyndighederne anbefaler Hjerteforeningen fysisk aktivitet med høj intensitet minimum to gange om ugen. Hjertetræning er tilgængelig og gratis for alle og kan benyttes allerede i dag. Vi håber du har lyst til at træne med. Kom i gang med Hjertetræning ved at klikke her.