Forside > Støt os > Virksomheder og fonde > Indsamlingspartner

Indsamlingspartner

Hjerteforeningen inviterer virksomheder, organisationer eller private til at blive Indsamlingspartnere og styrke kampen mod hjertesygdomme.

Som Indsamlingspartner får I mulighed for at bidrage til vital forskning, patientstøtte og oplysningskampagner.

Hjerteforeningen tilbyder rådgivning om indsamlingsaktiviteter, markedsføringsstøtte og synlighed på forskellige platforme. Samarbejdet tilpasses den enkelte virksomheds eller organisations ønsker og behov, så vi sammen sikrer en meningsfuld og effektiv indsats for hjertesagen.

Et indsamlingspartnerskab er en fremragende måde for virksomheder at vise deres sociale ansvarlighed og gøre en forskel. 

Golfmarathon samler ind til forskningen
Hillerød Golfklub og Hjerteforeningen giver en uforglemmelig dag for golf- og hjertebørn og samler mange hundrede tusinde kroner ind til hjerteforskningen.
Se mere
Hjertouren cykler for hjerterne
Thomas Christensen-Degn mistede den 1. oktober 2014 sin far og bedste ven efter en hjertetransplantation. Han har – i sin fars ånd – besluttet, at han vil gøre en forskel til fordel for Hjerteforeningen, der gennem næsten to årtier har været en fast bestanddel af familiens liv.
Læs mere
Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte Charlotte Juhl Boesen, ansvarlig for indsamlingspartnerskaber, for inspiration til, hvordan jeres virksomhed eller event kan få et endnu højere formål. 

Skriv på cjboesen@hjerteforeningen.dk

Ring på 25 39 08 64

 

Vores indsamlingspartnere

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)