Ingredienser
Kransekagestykker- 200 g marcipan
- 75 g sukker
- ½ æggehvide
- lidt flormelis til udrulning
- 50 g flormelis
- 2 tsk pasteuriserede æggehvider (cirka)
Tilberedning
24 stk.
Kransekagestykker
Tænd ovnen på 200 grader. Del marcipanen i mindre stykker og ælt den sammen med sukker og æggehvide.
Rul massen ud til en pølse og del den i 24 stykker. Tril dem til små kugler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bag kransekagestykkerne i ca. 8 minutter til de er gyldne og let brune i kanterne. Afkøl kagerne.
Glasur
Rør flormelis med æggehvide til en glasur. Kom glasuren i en frysepose. Klip et lille hul i det ene hjørne og dekorér kransekagerne.
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2 stk. pr. person: 550 kJ (131 kcal) kulhydrat 20g, fedt 5g, heraf mættet fedt 0,5 g
Ude og Hjemme, uge 52, 2011