Ingredienser

Kransekagestykker
  • 200 g marcipan
  • 75 g sukker
  • ½ æggehvide
  • lidt flormelis til udrulning
Glasur
  • 50 g flormelis
  • 2 tsk pasteuriserede æggehvider (cirka)

Tilberedning

24 stk.

Kransekagestykker
Tænd ovnen på 200 grader. Del marcipanen i mindre stykker og ælt den sammen med sukker og æggehvide.

Rul massen ud til en pølse og del den i 24 stykker. Tril dem til små kugler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Bag kransekagestykkerne i ca. 8 minutter til de er gyldne og let brune i kanterne. Afkøl kagerne.

Glasur
Rør flormelis med æggehvide til en glasur. Kom glasuren i en frysepose. Klip et lille hul i det ene hjørne og dekorér kransekagerne.

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2 stk. pr. person: 550 kJ (131 kcal) kulhydrat 20g, fedt 5g, heraf mættet fedt 0,5 g

Ude og Hjemme, uge 52, 2011