Forside > Sundhed > Opskrifter > Wraps med tun-tomatfyld og kålsalat
Frokost

Wraps med tun-tomatfyld og kålsalat

Tun-tomatfyld

Hak løgene groft, og skær peberfrugterne i tern. Svits dem i olien i en gryde, uden at de bruner, ca. 8 minutter. Tilsæt tomatpuré og 1 dl vand, og lad saucen simre i ca. 5 minutter. Afdryp tunen, og bland den i sovsen. Tilsæt presset hvidløg og smag til med fintrevet citronsaft, cayennepeber og vineddike.

Kålsalat

Snit grønkålen fint, og kram den med olie, citronsaft, salt og peber. Lad den marinere i 10 minutter. Snit spidskålen fint, og bland den med grønkålen.

Anretning

Varm wrapsene som angivet på emballagen. Fordel tunfyldet og salaten i wrapsene, rul dem sammen og servér.

Ingredienser

4 Personer

Tun-tomatfyld

  • 2 løg
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 stor dåse koncentreret tomatpure (140 g)
  • 2 dåser tun i vand
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ubehandlet citron
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • ca. 1 spsk. vineddike

Kålsalat

  • 200 g grønkål
  • 1 spsk. olivenolie 3 spsk. citronsaft
  • ½ salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g spidskål

Tilbehør

  • 8 fuldkornswraps (ca. 400 g)

Del og print opskriften

Frugt og grønt*

Ca. 225 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

2100 KJ
(500 kcal)

Kulhydrat

65 g

Fedt

15 g

Heraf mættet fedt

1 g

* pr. person, medmindre andet er angivet