Tun-tomatfyld
Hak løgene groft, og skær peberfrugterne i tern. Svits dem i olien i en gryde, uden at de bruner, ca. 8 minutter. Tilsæt tomatpuré og 1 dl vand, og lad saucen simre i ca. 5 minutter. Afdryp tunen, og bland den i sovsen. Tilsæt presset hvidløg og smag til med fintrevet citronsaft, cayennepeber og vineddike.
Kålsalat
Snit grønkålen fint, og kram den med olie, citronsaft, salt og peber. Lad den marinere i 10 minutter. Snit spidskålen fint, og bland den med grønkålen.
Anretning
Varm wrapsene som angivet på emballagen. Fordel tunfyldet og salaten i wrapsene, rul dem sammen og servér.
Ingredienser
4 Personer
Tun-tomatfyld
- 2 løg
- 2 røde peberfrugter
- 1 spsk. olivenolie
- 1 stor dåse koncentreret tomatpure (140 g)
- 2 dåser tun i vand
- 2 fed hvidløg
- 1 ubehandlet citron
- ¼ tsk. cayennepeber
- ca. 1 spsk. vineddike
Kålsalat
- 200 g grønkål
- 1 spsk. olivenolie 3 spsk. citronsaft
- ½ salt
- friskkværnet peber
- 400 g spidskål
Tilbehør
- 8 fuldkornswraps (ca. 400 g)
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 225 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2100 KJ
(500 kcal)
Kulhydrat
65 gFedt
15 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet