Forside > Sundhed > Opskrifter > Tun to go
Frokost Hjerteliv 2023 3

Tun to go

OBS: I denne ret indgår der ingredienser fra disse opskrifter: aoili og ærte-avocadodip

Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Afdryp tunen og rør med aioli og citronsaft. Smag til med salt og peber. Fjern de yderste blade af kålen, og snit den fint. Drys med sukker og salt og kram den godt. Skær peberfrugt i små tern. Fordel lagvis i en madpakkeboks – til at tage med – bulgur, kål, edamamebønner, peberfrugt og tun. Top med dip af avokado og ærter samt krydderurter.

Ingredienser

2 Personer

  • 1 dl fuldkornsbulgur eller couscous
  • 1 dåse tun i vand
  • 1 spsk. aioli*
  • Citronsaft fra ½ citron
  • Salt
  • Peber
  • ½ spidskål
  • ½ tsk. sukker
  • ½ tsk. flagesalt
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g edamamebønner
  • ¼ portion af ærte-avocadodip*
  • 1 lille bundt koriander, basilikum eller persille
  • Del og print opskriften

    Frugt og grønt*

    Ca. 250 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    1800 KJ
    (450 kcal)

    Kulhydrat

    58 g

    Protein

    11 g

    Fedt

    15 g

    Heraf mættet fedt

    1.5 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet