OBS: I denne ret indgår der ingredienser fra disse opskrifter: aoili og ærte-avocadodip
Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Afdryp tunen og rør med aioli og citronsaft. Smag til med salt og peber. Fjern de yderste blade af kålen, og snit den fint. Drys med sukker og salt og kram den godt. Skær peberfrugt i små tern. Fordel lagvis i en madpakkeboks – til at tage med – bulgur, kål, edamamebønner, peberfrugt og tun. Top med dip af avokado og ærter samt krydderurter.
Ingredienser
2 Personer
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 250 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1800 KJ
(450 kcal)
Kulhydrat
58 gProtein
11 gFedt
15 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. person, medmindre andet er angivet