Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Pil hvidløg og løg og hak det groft. Kog kartofler og løg møre i bouillon, så det dækker, under låg. Blend eller purér suppen og kom den tilbage i gryden.
Del svampene i mindre stykker og svits dem i olien på en varm slip-let pande. Kom dem i gryden, tilsæt fløden og bring det hele i kog. Juster evt. konsistensen med vand. Smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Hak persillen. Servér suppen meget varm med et drys af hakket persille, revet citronskal og brød til.
Tip! Mælk kan erstatte madlavningsfløde, hvis man ønsker suppen mindre fed.
Frugt og grønt*
Ca. 120 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2150 KJ
(500 kcal)
Kulhydrat
81 gFedt
15 gHeraf mættet fedt
5 g* pr. person, medmindre andet er angivet