Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
18 snitter
Hak mandler, hasselnødder og valnødder meget groft. Skær abrikoser, dadler og figner i lidt mindre stykker.
Sigt mel og bagepulver sammen, og tilsæt salt. Pisk æg og farin skummende, og vend melblandingen i. Vend al fyldet i dejen, og pres den ud i en form (18 x 26 cm) foret med bagepapir.
Sæt formen i ovnen ved 160 grader i ca. 35 minutter, til overfladen er gylden, og dejen er gennembagt. Stil formen på en rist, og lad kagen køle af i formen. Vend kagen ud på et bræt, og skær den i 18 snitter.
Opbevar snitterne i en kagedåse.
Frugt og grønt*
Ca. 25 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
600 KJ
(150 kcal)
Kulhydrat
24 gFedt
5 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet