Forside > Sundhed > Opskrifter > Frokostsalat med varmrøget laks og dilddressing
Atrieflimren Frokost Hjerteliv 2022 2

Frokostsalat med varmrøget laks og dilddressing

Brug en rest kogte kartofler til en fyldig, mættende frokostsalat med fed fisk og sprød kål.

Frokostsalat

Snit kålen fint. Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær kartoflerne i skiver. Fjern skindet fra laksen, og findel den. Skær agurken i små tern.

Dilddressing

Rør yoghurt med mayonnaise og hakket dild, og smag til med flagesalt og peber. Vend dilddressing med kål og dernæst med spinat, kartofler, agurk og varmrøget laks. Anret salaten og servér.

Ingredienser

2 Personer

Frokostsalat

  • ½ spidskål uden stok, ca. 300 g
  • 50 g babyspinat
  • 200 g kogte kartofler
  • 100 g varmrøget laks
  • ½ agurk

Dilddressing

  • 1 dl yoghurt naturel 0,1 %
  • 2 tsk. fedtreduceret mayonnaise
  • 1 lille bundt dild
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber

Del og print opskriften

Frugt og grønt*

Ca. 250 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

1300 KJ
(300 kcal)

Kulhydrat

25 g

Protein

20 g

Fedt

13 g

Heraf mættet fedt

2 g

Kostfibre

5 g

* pr. person, medmindre andet er angivet