Frokostsalat
Snit kålen fint. Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær kartoflerne i skiver. Fjern skindet fra laksen, og findel den. Skær agurken i små tern.
Dilddressing
Rør yoghurt med mayonnaise og hakket dild, og smag til med flagesalt og peber. Vend dilddressing med kål og dernæst med spinat, kartofler, agurk og varmrøget laks. Anret salaten og servér.
Ingredienser
2 Personer
Frokostsalat
- ½ spidskål uden stok, ca. 300 g
- 50 g babyspinat
- 200 g kogte kartofler
- 100 g varmrøget laks
- ½ agurk
Dilddressing
- 1 dl yoghurt naturel 0,1 %
- 2 tsk. fedtreduceret mayonnaise
- 1 lille bundt dild
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 250 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1300 KJ
(300 kcal)
Kulhydrat
25 gProtein
20 gFedt
13 gHeraf mættet fedt
2 gKostfibre
5 g* pr. person, medmindre andet er angivet