Forside > Sundhed > Opskrifter > Forårs-quinoabowl med rejer og urtecreme
Frokost

Forårs-quinoabowl med rejer og urtecreme

Ingredienser

4 Personer

Quinoabowl

  • 200 g quinoa
  • 500 g grønne asparges
  • 1 avocado
  • 1 bundt radiser
  • 100 g babyspinat
  • 1 agurk
  • 200 g cherrytomater
  • 200 g rejer

Urtecreme

  • 1 håndfuld krydderurter
  • 1 dl yoghurt 1,5 % fedt
  • ½ tsk. salt
  • peber

Del og print opskriften

Tilberedning

Quinoabowl
Kog quinoa som angivet på emballagen og afdryp. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i et minut. Skær asparges i snitter. Skær avocado i lameller og radiser i skiver. Skyl og slyng spinaten tør, skær agurk i tern og tomater i både.

Urtecreme
Skyl krydderurter og afdryp. Blend krydderurter med yoghurt og smag til med salt og peber.

Fordel quinoa, grøntsager og rejer i fire skåle. Servér urtecreme til at dryppe over.

Frugt og grønt*

Ca. 350 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

1400 KJ
(350 kcal)

Kulhydrat

38 g

Fedt

9 g

Heraf mættet fedt

1 g

* pr. person, medmindre andet er angivet