Ingredienser
4 Personer
Quinoabowl
- 200 g quinoa
- 500 g grønne asparges
- 1 avocado
- 1 bundt radiser
- 100 g babyspinat
- 1 agurk
- 200 g cherrytomater
- 200 g rejer
Urtecreme
- 1 håndfuld krydderurter
- 1 dl yoghurt 1,5 % fedt
- ½ tsk. salt
- peber
Del og print opskriften
Tilberedning
Quinoabowl
Kog quinoa som angivet på emballagen og afdryp. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i et minut. Skær asparges i snitter. Skær avocado i lameller og radiser i skiver. Skyl og slyng spinaten tør, skær agurk i tern og tomater i både.
Urtecreme
Skyl krydderurter og afdryp. Blend krydderurter med yoghurt og smag til med salt og peber.
Fordel quinoa, grøntsager og rejer i fire skåle. Servér urtecreme til at dryppe over.
Frugt og grønt*
Ca. 350 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1400 KJ
(350 kcal)
Kulhydrat
38 gFedt
9 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet