Grillet parmaskinke
Fordel parmaskinke på en bageplade med bagepapir, og grill den sprød i ovnen.
Broccolinisalat
Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Skær det nederste lille stykke af broccolini, og damp dem i vand tilsat saft af ½ citron i ca. 3 min. (gem den anden halvdel til servering), til de er møre, men stadig har bid. Afdryp broccolini. Hak mandlerne.
Servering
Fordel bulgur på et fad med broccolini, og top med semidried tomater, rosiner og hakkede mandler. Pres resten af citronen over. Knus parmaskinken og drys over salaten. Dryp olivenolie over.
Ingredienser
2 Personer
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 150 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1200 KJ
(300 kcal)
Kulhydrat
30 gProtein
15 gFedt
10 gHeraf mættet fedt
3 g* pr. person, medmindre andet er angivet