Pisk olie med brun farin. Mos bananerne. Kom bananer i olie-farinmassen og pisk sammen. Tilsæt æggene et ad gangen og rør sammen. Blend havregryn til mel og vend med kakaopulver, kikærtemel, bagepulver og vaniljesukker.
Kom de tørre ingredienser i dejen, og rør godt sammen. Hak chokolade groft og vend i dejen.
Fordel dejen i en rugbrødsform (ca. 1 ½ liter) beklædt med bagepapir, og bag bananbrødet ved 175 °C varmluft i ca. 30 min. Mærk efter med en kødnål, om brødet er bagt. Hænger der dej ved, bages det lidt længere tid.
1 kage = ca. 14 skiver (1 skive pr. person)
Ingredienser
14 Personer
Overskrift
- 75 g rapsolie
- 100 g brun farin
- 4 meget modne bananer (400 g moste bananer)
- 3 æg
- 2 spsk. kakaopulver
- 50 g havregryn
- 200 g kikærtemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 50 g chokolade 70 %
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 30 g* pr. stk.
Energifordeling*
900 KJ
(200 kcal)
Kulhydrat
25 gProtein
6 gFedt
9 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. stk.