Forside > Om os > Det støtter vi > Vil du skabe viden om hjertesvigtsmedicin?

Vil du skabe viden om hjertesvigtsmedicin?

Forskerne i projekt DANHEART undersøger, om to lægemidler kan bedre overlevelsen og nedsætte risikoen for indlæggelse på hospital for personer med hjertesvigt.

Vil du være med til at skabe viden om, hvordan vi hjælper de danske hjertesvigtspatienter?

Så kan du deltage i forskningsprojektet DANHEART.

Ved at deltage i forskningsstudiet er du med til at undersøge om to lægemidler (hydralazin/isosorbiddinitrat og metformin) kan bedre overlevelsen og nedsætte risikoen for indlæggelse på hospital for personer med hjertesvigt. 

Kjeld Henriksen har hjertesvigt og deltager i DANHEART.  Se en video med ham herunder.

Forskerne vil bedre hjertesvigspatienters overlevelse.

Sådan lyder det fra overlæge og professor Finn Gustafsson Finn er en af initiativtagerne bag DANHEART og ansat på Rigshospitalets Hjertemedicinske afdeling, hvor hjertesvigtspatienter bliver inkluderet i forskningsstudiet.

– Det er vores håb, at de to præparater kan bedre overlevelse og livskvalitet hos hjertesvigtspatienter, siger Finn Gustafsson.

– Hjertesvigt er en sygdom som medfører mange indlæggelser og desværre også en forkortet livslængde – og det på trods af, at vi de sidste 20 år har fået mange nye behandlinger, som har kunnet hjælpe patienterne – men vi skal gøre det endnu bedre.

Kjeld Henriksen deltager i DANHEART. Se video om hans oplevelse herunder:

Genveje

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)