Forside > Hjælp og råd > Bliv klogere > Webinar > At rejse med en hjertesygdom

At rejse med en hjertesygdom

Når der kommer hjertesygdom i familien, kan det meget vel medføre en usikkerhed omkring mulighederne for rejser til udlandet og de helbredsmæssige forhold.

Det at have en hjertesygdom betyder derfor en vis forberedelse og relevant viden, som du bør have allerede inden valg af rejsemål/bestilling af rejsen samt under selve rejsen.

På webinaret klæder vi dig på, så du kender dine muligheder, kan forberede dig godt og rejse trygt på ferie eller familiebesøg i udlandet.

Hør bl.a. om forhåndsgodkendelse for en Afbestillingsforsikring og for en Rejseforsikring, dækning via det Blå EU Sygesikringskort og privat-tegnede rejseforsikringer. Herudover vil praktiske forhold omkring den medicinske behandling under rejsen, eventuel kontrol af sygdom eller eventuel akut sygdom under rejsen blive omtalt

Din underviser er Steffen Ulrik Friis, Overlæge, dr.med., Nordsjællands Hospital og lægekonsulent ved Europæiske Rejseforsikring

Hjertet kalder på dig

1 ud af 5 dør af hjertesygdom. Derfor kalder hjertet på din støtte, så flere kan overleve. Din støtte sikrer midler til hjerteforskning og nye behandlingsformer.

Støt i dag og red liv

Untitled(Påkrævet)