Ingredienser

Overnight oats
  • 2 dl havregryn, 70 g
  • 1 spsk. chiafrø, 10 g
  • ½ tsk. stødt kanel
  • ½ tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. kakaopulver
  • 1½ dl mini- eller skummetmælk
  • 1½ dl vand
  • 1 dl yoghurt 0,1 %
  • 100 g banan
  • 50 g blåbær

Tilberedning

Kom havregryn og chiafrø i en beholder med kanel, kardemomme og kakaopulver. Rør med mælk, vand og stil grøden tildækket på køl til næste morgen.
Rør rundt i grøden og tilsæt yoghurt. Skær bananen i skiver og vend dem i grøden sammen med blåbærrene.

Fordel grøden i to skåle eller glas og nyd.

Frugt og grønt pr. person

75 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1200 kJ/ 275 kcal Protein 15 g Kulhydrat 41 g Fedt 5 g, heraf 1 g mættet fedt

LK2020-23