Ingredienser
Quinoabowl- 200 g quinoa
- 500 g grønne asparges
- 1 avokado
- 1 bundt radiser
- 100 g babyspinat
- 1 agurk
- 200 g cherrytomater
- 200 g rejer
- 1 håndfuld krydderurter
- 1 dl yoghurt 1½ % fedt
- ½ tsk. salt
- peber
Tilberedning
Quinoabowl
Kog quinoa som angivet på emballagen og afdryp. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i et minut. Skær asparges i snitter. Skær avokado i lameller og radiser i skiver. Skyl og slyng spinaten tør, skær agurk i tern og tomater i både.
Urtecreme
Skyl krydderurter og afdryp. Blend krydder-urter med yoghurt og smag til med salt og peber.
Fordel quinoa, grønsager og rejer i fire skåle. Servér urtecreme til at dryppe over.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 350 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1400 kJ (350 kcal). Kulhydrat 38 g. Fedt 9 g, heraf mættet fedt 1 g
HJERTELIV0118