Ingredienser

Quinoabowl
  • 200 g quinoa
  • 500 g grønne asparges
  • 1 avokado
  • 1 bundt radiser
  • 100 g babyspinat
  • 1 agurk
  • 200 g cherrytomater
  • 200 g rejer
Urtecreme
  • 1 håndfuld krydderurter
  • 1 dl yoghurt 1½ % fedt
  • ½ tsk. salt
  • peber

Tilberedning

Quinoabowl
Kog quinoa som angivet på emballagen og afdryp. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i et minut. Skær asparges i snitter. Skær avokado i lameller og radiser i skiver. Skyl og slyng spinaten tør, skær agurk i tern og tomater i både.

Urtecreme
Skyl krydderurter og afdryp. Blend krydder-urter med yoghurt og smag til med salt og peber.

Fordel quinoa, grønsager og rejer i fire skåle. Servér urtecreme til at dryppe over.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 350 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1400 kJ (350 kcal). Kulhydrat 38 g. Fedt 9 g, heraf mættet fedt 1 g

HJERTELIV0118