Ingredienser
- 100 g havregryn
- 6 æg
- ½ dl letmælk
- 3 bananer
- 1 spsk. olivenolie
- 2 æbler
- 200 g brombær
- 1 dl skyr naturel
- 4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g
Tilberedning
Blend havregrynene til en mel. Pisk æg med mælk og vend med havregrynsmel. Skær bananerne i skiver.
Varm olien på en slip let-pande – eller 4 mindre pander – og hæld æggemassen på. Fordel bananskiverne ovenpå, og steg pandekagen ved svag varme, til den er fast. Pas på, den ikke brænder på i bunden.
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både.
Fordel æbler, brombær og skyr på toppen af pandekagen inden servering.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 175 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2100 kJ (490 kcal). Kulhydrat 68 g. Fedt 17 g, heraf mættet fedt 4 g
Ude og Hjemme, uge 40, 2017
Ude og Hjemme