Ingredienser
4 Personer
Del og print opskriften
Tilberedning
Hak løget. Pres hvidløget. Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak dilden.
Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg og porre et par minutter. Rør 1 dl mælk med majsstivelse. Kom resten af mælken i gryden til grøntsagerne og varm op. Rør jævningen i under omrøring og kog i ca. 2 min. Smag til med muskatnød, salt og peber. Tilsæt spinat og lad den forsigtigt falde lidt sammen.
Skær squash i strimler ligesom pastaen. Kog pasta som angivet på emballagen. Det sidste minut koges squash pastaen med. Afdryp pasta og squash og vend med saucen.
Anret pastaen i dybe tallerkener og drys dild over.
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1700 KJ
(400 kcal)
Kulhydrat
63 gFedt
7 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet