Forside > Sundhed > Opskrifter > Squash pasta med spinat og porre
Frokost

Squash pasta med spinat og porre

Ingredienser

4 Personer

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 porre
  • 1 lille bundt dild
  • 1 spsk. olivenolie
  • 5 dl minimælk
  • 1 ½ spsk. majsstivelse
  • ½ tsk. muskatnød
  • 1 tsk. flagesalt
  • Peber
  • 200 g babyspinat
  • 1 squash
  • 300 g fuldkorns pasta
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    Hak løget. Pres hvidløget. Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak dilden.
    Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg og porre et par minutter. Rør 1 dl mælk med majsstivelse. Kom resten af mælken i gryden til grøntsagerne og varm op. Rør jævningen i under omrøring og kog i ca. 2 min. Smag til med muskatnød, salt og peber. Tilsæt spinat og lad den forsigtigt falde lidt sammen.

    Skær squash i strimler ligesom pastaen. Kog pasta som angivet på emballagen. Det sidste minut koges squash pastaen med. Afdryp pasta og squash og vend med saucen.

    Anret pastaen i dybe tallerkener og drys dild over.

    Frugt og grønt*

    Ca. 200 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    1700 KJ
    (400 kcal)

    Kulhydrat

    63 g

    Fedt

    7 g

    Heraf mættet fedt

    1 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet