Forside > Sundhed > Opskrifter > Sild med æblesalat og råsyltede rødløg
Frokost

Sild med æblesalat og råsyltede rødløg

Ingredienser

4 Personer

Råsyltede rødløg

  • 2 rødløg
  • 1 spsk. eddike
  • ½ spsk. flydende honning
  • 1 spsk. vand

Æblesalat

  • 2 æbler
  • 1 lille rød chili
  • saft af ½ citronsaft
  • 1 bundt koriander (kan erstattes af karse)
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 200 g marinerede sildefileter

Del og print opskriften

Tilberedning

Råsyltede rødløg
Skær løgene i tynde ringe fx på et mandolinjern. Rør eddike med honning og vand og hæld over løgene. Kram løgene godt.

Æblesalat
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både. Flæk chilien, skrab kerner ud og hak chilien fint. Vend æbler med citronsaft og chili. Hak koriander fint og vend i æblesalaten.

Skær rugbrødet i halve. Skær sildene i mindre stykker. Anret på rugbrød med æblesalat og råsyltede rødløg.

 

 

Frugt og grønt*

Ca. 100 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

1300 KJ
(300 kcal)

Kulhydrat

47 g

Fedt

9 g

Heraf mættet fedt

2 g

* pr. person, medmindre andet er angivet