Ingredienser
4 Personer
Mango smoothie-bowl
- 1 moden mango
- 2 frosne bananer
- 100 g havregryn
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- saft af 1 lime
- 2 dl mælk
Topping
- 100 g fuldkornsrugbrød
- 200 g blåbær
- 2 spsk. chiafrø
Del og print opskriften
Tilberedning
Mango smoothie-bowl
Skræl mangoen, og skær frugtkødet fra stenen. Skær kødet i mindre stykker, og kom det i en blender sammen med frosne bananer, havregryn, ingefær, limesaft og mælk. Kør til en tyk smoothiegrød.
Topping
Rist rugbrødet, og skær det i små tern, eller blend det til rugbrødsdrys. Fordel smoothiegrøden i 4 skåle og top med blåbær, chiafrø og rugbrødsdrys.
Frugt og grønt*
Ca. 130 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1200 KJ
(290 kcal)
Kulhydrat
55 gFedt
5 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet