Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 tykke skiver rugbrød
- 4 gulerødder
- 4 æbler
Del og print opskriften
Tilberedning
Skær broccolien i små buketter og stokken i små tern. Hak løget. Svits broccoli og løg i 1 spsk olie på en pande 2-3 minutter. Afkøl blandingen til den er lunken. Kom æggene i en skål og rør parmesanost, mælk, hvedemel blandet med bagepulver, salt og peber i. Skær skinken i små tern. Vend skinke og broccoliblanding i.
Pensl muffinsformene med resten af olien. Fordel dejen heri. Bag dem ved 180 grader ca. 40 minutter til de er gyldne og gennembagte. Afkøl dem eller spis dem lune sammen med rugbrød, gulerødder og æbler.
Tip! Du kan stille papirmuffinsformene ned i en muffinsbageform, så de bedre holder formen.
Frugt og grønt*
Ca. 225 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2200 KJ
(520 kcal)
Kulhydrat
70 gFedt
16 gHeraf mættet fedt
4 g* pr. person, medmindre andet er angivet