Kom havregryn på en tør pande og rist, til de dufter en smule og får lidt farve. Kom havregrynene i en skål. Kom mandler, solsikkefrø og græskarkerner på panden og rist, til de bliver gyldne. Kom i skålen sammen med rosiner, hakkede abrikoser og flagesalt. Hak dadlerne, og kom dem i en minihakker eller blender med 2 spsk. koldt vand. Blend til en pasta. Kom dadelpasta og peanutbutter på panden, og smelt det sammen ved svag varme under omrøring i ca. 5 min. Vend pastaen og honning med de tørre ingredienser. Ælt massen sammen, og pres den ned i en form med bagepapir. Spred den godt ud i siderne, og glat overfladen – evt. med fugtige fingerspidser. Sæt formen på køl i min. 4 timer, hvorefter den skæres i skiver.
Ingredienser
20 Personer
Del og print opskriften
Energifordeling*
850 KJKulhydrat
21 gProtein
6 gFedt
10 gHeraf mættet fedt
1.5 g* pr. stk.