Forside > Sundhed > Opskrifter > Daddelkugler med marcipan
Snacks

Daddelkugler med marcipan

Ingredienser

10 Personer

  • 200 g dadler uden sten
  • 2 spsk. nøddeolie
  • 50 g marcipan
  • 25 g kakaopulver
  • 1 spsk. chiafrø
  • 50 g appelsinmarmelade
  • 100 g havregryn
  • vand
  • evt. romessens
  • 50 g havregryn til at trille kuglerne i
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    Ca. 40 stk. (4 stk. pr. person)

    Kom dadler og olie i en blender, og blend det sammen. Tilsæt reven marcipan, kakaopulver, chiafrø, appelsinmarmelade og havregryn. Rør massen godt sammen, og juster konsistensen med vand. Massen skal være klistret. Den kan eventuelt tilsættes et par dråber romessens.

    Tril til 40 kugler, og vend dem i havregryn.

    Energifordeling*

    1000 KJ
    (200 kcal)

    Kulhydrat

    8 g

    Protein

    4 g

    Fedt

    6 g

    Heraf mættet fedt

    1 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet