Ingredienser
4 Personer
Rødspætteruller
- 600 g rødspættefileter
- ½ tsk. salt
- peber
- 1 dl bouillon
Sprøde kikærter
- 1 dåse kikærter, 240 g
- ½ tsk. olie
- 1 tsk. chipotle (kan erstattes af fx chiliflager)
- ½ tsk. salt
Bulgursalat
- 200 g fuldkornsbulgur
- 200 g gulerødder med top
- 100 g spæd spinat
- 1 bundt brøndkarse
Del og print opskriften
Tilberedning
Rødspætteruller
Krydr rødspætterne med salt og peber, og rul dem sammen fra halen og op. Læg dem i et ovnfast fad og hæld bouillon ved. Damp rødspætterne ved 180 grader i ca. 15 minutter, til de deler sig i flager, når du trykker let på dem med en finger.
Sprøde kikærter
Afdryp og tør kikærterne. Varm olie på en slip let-pande, og steg kikærterne i chipotle, til de er godt sprøde. Krydr med salt.
Bulgursalat
Kog bulgur som angivet på emballagen og afdryp.
Læg gulerødderne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter til de er godt sprøde. Skyl spinaten, og slyng den tør.
Anret bulgur på 4 tallerkener med bagte gulerødder, spinat og fiskeruller. Dryp saften fra fisken over og top med brøndkarse. Drys spicy kikærter over
Frugt og grønt*
Ca. 80 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1650 KJKulhydrat
4 gFedt
6 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet