Flere og nye nikotinprodukter finder vej på det danske marked. Men hvad er det for nye produkter? Hvorfor skal vi være bekymrede og hvilken afhængighed kan de nye produkter være med til at skabe? Og hvad er afhængighed i grunden for en størrelse?

Det og meget mere kan du blive klogere på ved at lytte til nedenstående uredigerede optagelse fra et temagruppe møde i Sund By Netværket afholdt den 22. oktober 2020.

Cirka 8 min. inde i optagelsen kan du høre seniorkonsulent, Mads Lind fra Hjerteforeningen, fortælle om tobaksafhængighed, hvad afhængighed er for en størrelse, og hvordan afhængigheden har indflydelse på ambivalensen i forhold til et rygestop.

Efterfølgende cirka 56 min. inde i optagelsen fortæller læge og professor i tobaksforebyggelse, Charlotta Pisinger, om de nye nikotinprodukter, og hvordan disse kan skabe afhængighed.

Du finder den uredigerede optagelse her: Virtuelt møde om tobak og afhængighed.