GIV LIV

Meld dig ind i Fagnet

Meld dig GRATIS ind i Fagnet og bliv en del af et kompetenceudviklende, tværfagligt online netværk for sundhedsprofessionelle inden for hjerteområdet.

 

Med et medlemskab af Fagnet får du gratis adgang til:

 

  • Hjerteforeningens kompetenceudviklingssite, hvor du via videokurser og webinar selv eller sammen med dine kollegaer kan holde dig fagligt opdateret.

 

  • Et månedligt nyhedsbrev med den nyeste forskningsbaseret viden, de nyeste guidelines og rapporter inden for hjerteområdet samt information om Hjerteforeningens mange tilbud og aktiviteter – herunder invitation til Hjerteforeningens årlige sundhedskonference. Viden, som du aktivt kan bruge i den daglige kontakt med hjertepatienter og pårørende.

 

 

 

Tilmeld dig netværket her

 

Ønsker du at modtage et nyhedsbrev om aktiviteter for hjertebørn og deres pårørende i din mailboks, så skriv en mail med navn, titel og mailadresse til:

Rikke Morthorst  e-mail: rikkem@hjerteforeningen.dk *

 

*Ved din tilmelding til netværket lader du Hjerteforeningen behandle dine personoplysninger i nødvendigt omfang. Vi behandler kun de oplysninger, vi modtager fra dig. Databehandlingen giver dig en række rettigheder efter databeskyttelsesforordningen, herunder retten til oplysninger, indsigt i og berigtigelse eller sletning af personoplysninger, retten til dataportabilitet og retten til indsigelse. Du kan altid se vores opdaterede eksterne persondatapolitik på hjerteforeningen.dk/persondatapolitik.

 

 

Kontaktoplysninger 

 

Har du fået ny mailadresse, arbejdsplads eller andet, bedes du opdatere dine kontaktoplysninger, så du har mulighed for at forblive ajour med Hjerteforeningens tilbud.

Når du opdaterer dine kontaktoplysninger, bedes du venligst udfylde alle dine kontaktoplysninger på ny.

 

 

Opdater din kontaktoplysninger

 

 

 

Meld dig ud af netværket

 

 

Meld dig ud af Fagnet