GIV LIV

Bliv ambassadør for den nyeste viden om fysisk træning

Viden om den nyeste forskning i fysisk træning som behandling skal helt ud i kommuner og ambulatorier ved at efteruddanne fagpersoner, der skal sprede den nye viden. Bliv ambassadør for den nyeste viden om fysisk træning.

Få fagligt online brush-up til hele dit team

Som noget nyt tilbyder Hjerteforeningen en online videoservice, hvor dit tværfaglige team kan sidde sammen på arbejdspladsen og deltage i faglige oplæg på en skærm - i direkte dialog med oplægsholderen.

Misforståelser om mad – sådan giver du en god vejledning?

Som sundhedsprofessionel kan man møde mennesker, der har faste overbevisninger om, hvad det er godt at spise eller ikke spise som hjertepatient. Hvordan man griber en kostvejledning an, giver klinisk diætist Stine Junge Albrechtsen sit bud på i denne video.

Tre huskeregler kan fremme mental sundhed

Et værktøj med tre enkle huskeregler til at fremme mental sundhed kan med fordel indgå i et behandlingsforløb for hjertepatienter. Som behandler kan det være svært at finde den rette indgang til at få mental sundhed på dagsordenen i et behandlingsforløb.

Sådan bliver den vegetariske kost hjertesund

En vegetarisk kost er ikke nødvendigvis hjertesund, men en plantebaseret kost ser generelt set ud til at være mere hjertesund end en kost med kød. Hvilke råd kan diætister give til hjertepatienter, der gerne vil holde fast i en vegetarisk kost?

Hilary Cottam: Velfærdsstaten skal revolutioneres

Mens verden har forandret sig, er sundhedsvæsnet stivnet og utilstrækkeligt, siger den engelske innovatør og sociale entreprenør Hilary Cottam. Kom og hør hendes tanker om et bedre samfund på sundhedskonferencen den 4. september 2018.

Kom og netværk – og få ny viden med hjem

Det kan være svært i en travl hverdag at holde sig helt opdateret om de nye tendenser og udfordringer. Se med her, hvad tre kolleger fik med hjem, da de deltog i forårets netværksmøde om søvn og seksualitet.

Vedvarende søvnproblemer – sådan hjælper du til bedre søvn

Hver tiende voksne dansker bøvler vedvarende med at sove. Hvordan kan man hjælpe dem på vej? Det giver psykolog Peter Askou Jakobsen gode råd til i denne video, hvor han forudsætter, at de almindelige søvnhygiejniske råd allerede er kendte.