Forside > Digital læring > Podcast

Podcast

"Hjertekammeret" er Hjerteforeningens podcastkanal

Podcastens værter er lægerne Annemie Stege Bojer og Marie Bayer Elming, som til dagligt arbejder inden for kardiologien.

Alle podcasts er i udgangspunktet målrettet patienter og pårørende. Men mange sundhedsprofessionelle lytter også med, når der er behov for et hurtigt og opdateret overblik over et givet emne. Kort fortalt får du som lytter uforstyrret adgang til en fagekspert, som på under en halv time giver dig opdateret viden om et givet emne.

Du finder alle podcasts i linket nedenfor eller der, hvor du normalt henter dine podcasts  fx Apple/Google podcasts, Spotify,  Podimo. Søg på “Hjertekammeret”

Sundhedsprofessionel:
Podcast
"Tak for nogle rigtig gode podcasts. Jeg er konsultationssygeplejerske og arbejder i en lægepraksis. I mit arbejde som sygeplejerske behandler og vejleder jeg patienter med hyperkolesterolæmi og har lyttet til jeres podcast om behandlingen heraf..." (modelfoto)
Hjertepatient:
Podcast
"Absolut fremragende podcasts som jeg hører igen og igen, og som besvarer en masse spørgsmål og dermed beroliger.   Jeg håber, der kommer flere – selvom de nu virker meget fint uddybende....." (modelfoto)