Ingredienser
4 Personer
Torsk i fad
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 1 aubergine
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse sorte bønner, 240 g
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. oregano
- 600 g torskefilet uden skind og ben
- 2 dåser cherrytomater
- ½ tsk. flagesalt
- peber
Tilbehør
- 1 potte basilikum
- 400 g fuldkornsbrød, nøglehulsmærket
Del og print opskriften
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær squash, peberfrugt og aubergine i tern. Hak løget, og pres hvidløget. Skyl og afdryp bønnerne. Varm olie i en pande. Svits løg og hvidløg og tilsæt dernæst squash, peberfrugt, aubergine og oregano og steg yderligere et par minutter.
Skær torsk i portionsstykker. Kom grønsager, afdryppede bønner og cherrytomater i et ovnfast fad og lav små fordybninger i tomatsaucen. Læg torsken i fadet og krydr med salt og peber. Dæk fadet til og stil det i ovnen i ca. 12 minutter, til fisken deler sig let i flager, når du trykker på den med en finger.
Tag fadet ud af ovnen. Lun brødet. Top med basilikum og servér med brød.
Frugt og grønt*
Ca. 380 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2300 KJKulhydrat
60 gProtein
49 gFedt
8 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet