Proteinbowl
Hæld kogende vand over edamamebønnerne og afdryp. Halvér avocado, fjern stenen, og skær avocado i skiver. Dryp citronsaft over. Skær agurk i små tern. Skræl mango og skær i små tern. Skyl og afdryp de sorte bønner. Kog æggene i ca. 7 min., til de er smilende. Pil æggene og halvér.
Dressing
Rør skyr med flagesalt og peber. Tag lidt koriander fra til pynt. Skyl og hak resten af korianderen og vend i skyrblandingen.
Servering
Fordel kålen i bunden af to skåle. Top med små bunker af avocado, mango, agurk, sorte bønner, edamamebønner, æg og dressing. Top med frisk koriander.
Tilberedningstid: ca. 20 min.
Ingredienser
2 Personer
Proteinbowl
- 100 g frosne edamamebønner
- 1 avocado
- ½ citron
- ½ agurk
- 1 mango
- 200 g snittet kål (fx spidskål)
- 1 dåse sorte bønner
- 2 æg
Dressing
- 1 dl skyr naturel 0,2 %
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
- 1 bundt koriander
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 350 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1800 KJ
(400 kcal)
Kulhydrat
33 gProtein
30 gFedt
15 gHeraf mættet fedt
3 gKostfibre
5.3 g* pr. person, medmindre andet er angivet