Ingredienser
4 Personer
Kylling i fad
- 1 rødløg
- 1 aubergine
- 1 kylling
- ½ tsk. flagesalt
- peber
- 2 tsk. stødt fennikel
- 4 dl bouillon
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 granatæble
Fennikel-tzatziki
- 1 fennikel
- 2 dl græsk yoghurt 2 %
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- peber
Tilbehør
- 300 g bulgur
Del og print opskriften
Tilberedning
Kylling i fad
Skær løgene i både. Skær aubergine i tern. Rens kyllingen, og parter den i 6 dele. Fordel løg, aubergine og kylling i et ovnfast fad. Krydr med salt, peber og stødt fennikel. Hæld bouillon ved, og steg kyllingen i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Skyl persillen, og hak den. Massér granatæblet. Skær det igennem, og tag kerner og saft ud med en ske. Tag kyllingen op. Vend persille og granatæblekerner og saft med aubergine og løg.
Fennikel-tzatziki
Riv fennikel på den grove side af et rivejern. Rør fennikel med græsk yoghurt og presset hvidløg og smag til med salt og peber.
Servér kylling med kogt bulgur, grønsager, væde og tzatziki.
Frugt og grønt*
Ca. 150 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2200 KJKulhydrat
73 gFedt
10 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet