Forside > Sundhed > Opskrifter > Grøntsagssnack med dip
Snacks

Grøntsagssnack med dip

Ingredienser

2 Personer

Dip

  • 200 g bælgede edamamebønner eller optøede ærter
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl yoghurt naturel 0,1 %
  • ½ tsk. flagesalt
  • peber

Grøntsagssnack

  • 800 g grøntsager fx, gulerødder, kinaradise, agurk, glaskål, peberfrugt og bladselleri

Del og print opskriften

Tilberedning

Dip
Kom edamamebønner/ærter, presset hvidløg og yoghurt i en blender og kør til en cremet konsistens. Smag til med flagesalt og peber.

Grønsagssnack
Rens grønsagerne, og skær dem i stave.

Servér grønsagerne med dip.

Frugt og grønt*

Ca. 450 g

* pr. person, medmindre andet er angivet

Energifordeling*

800 KJ
(200 kcal)

Kulhydrat

27 g

Protein

10 g

Fedt

2 g

Heraf mættet fedt

1 g

Kostfibre

11 g

* pr. person, medmindre andet er angivet