Ingredienser
2 Personer
Dip
- 200 g bælgede edamamebønner eller optøede ærter
- 1 fed hvidløg
- ½ dl yoghurt naturel 0,1 %
- ½ tsk. flagesalt
- peber
Grøntsagssnack
- 800 g grøntsager fx, gulerødder, kinaradise, agurk, glaskål, peberfrugt og bladselleri
Del og print opskriften
Tilberedning
Dip
Kom edamamebønner/ærter, presset hvidløg og yoghurt i en blender og kør til en cremet konsistens. Smag til med flagesalt og peber.
Grønsagssnack
Rens grønsagerne, og skær dem i stave.
Servér grønsagerne med dip.
Frugt og grønt*
Ca. 450 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
800 KJ
(200 kcal)
Kulhydrat
27 gProtein
10 gFedt
2 gHeraf mættet fedt
1 gKostfibre
11 g* pr. person, medmindre andet er angivet