Energiselskab støtter hjertebørn  

I et samarbejde med Hjerteforeningen har energiselskabet OK valgt at støtte aktiviteter for børn med medfødt hjertesygdom 

 

Mere end bare motion 

Hjerteforeningens svømmehold for børn med medfødt hjertefejl er et godt eksempel på, at motion sammen med ligesindede ikke blot styrker fysikken, men også kan være med til at booste selvtilliden. Det kan være med til at øge selvværdet hos børnene, når de opdager, at de kan meget mere, end de troede, at de kunne til at starte med.  

 

Energiselskabet OK støtter Hjerteforeningens svømmehold for børn med medfødt hjertefejl. Pengene skal styrke svømmeholdets muligheder for at øge antallet af deltagere og træningsudstyr.  

 

Hjerteforeningens adm. direktør, Anne Kaltoft, glæder sig over samarbejdet med OK. 

 

– Med svømmeholdet ønsker vi at lære hjertebørn, at de godt kan dyrke sport, og at det ikke er farligt at få pulsen op. Ud over motion skal svømmeholdet også være med til at skabe et socialt netværk blandt børnene. Derfor er vi meget glade for, at OK har valgt at støtte svømmeholdet og yderligere aktiviteter sammen med Hjerteforeningen, siger Anne Kaltoft. 

 

Udover at støtte svømmeholdet vil der løbende blive igangsat andre tiltag, som skal bakke op om Hjerteforeningens livsvigtige arbejde. 

 

– Vi har igennem mange år bakket op om projekter, som giver børn og unge mulighed for en aktiv fritid med fokus på sundhed og bevægelse. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Hjerteforeningen, hvor svømmeholdet både giver hjertebørnene mulighed for at skabe venskaber med andre børn, mens de samtidig dyrker motion. Det er lige præcis dét, idræt handler om – fællesskab og sammenhold med andre, som man kan spejle sig i og dele sine succesoplevelser med, siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i energiselskabet OK.  

 

Støtte fra OK-kunder 
Samtidig kan kunderne hos OK vælge at støtte Hjerteforeningen, når de opretter sig som OK-benzinkort-kunde. Således går helt op til femten øre for hver liter tanket brændstof til Hjerteforeningens arbejde for hjertebørn.  

 

Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

 

Man skal blot huske at melde sit OK-benzinkort til Hjerteforeningens sponsoraftale, så støtter man automatisk, uanset om betalingen sker med benzinkort, betalingskort eller gennem OK’s app. Tilmelding sker på ok.dk