GIV LIV

Arkiver

Tilbud om samtale med Hjerteforeningens patientstøtter

Som hjertepatient eller pårørende kan man have brug for at tale med et menneske, som har prøvet at være i samme situation som en selv. I Hjerteforeningen har vi et korps af patientstøtter, som selv er hjertepatienter, og som står til rådighed med dialog og støtte. Læs mere »

COVID-19: Behandling med ACE 1 og angiotensin 2-hæmmere

Der er for nuværende ingen videnskabelig evidens som støtter at behandling med ACE-1 eller angiotensin 2-hæmmere er skadelig i forbindelse med den nuværende COVID-19 pandemi. Tværtimod kan ophør af igangværende behandling medføre forværring i hjertesvigt og hypertension. Læs mere »

COVID-19: Træning hjertepatienterne kan lave derhjemme

I denne tid, hvor hjemmekarantæner og forsigtighed skal hjælpe med at stoppe COVID-19, er der en risiko for, at in-aktiviteten øges. I Hjerteforeningen har vi derfor tilrettelagt tre hjemmetræningsvideoer, som hjertepatienter og deres pårørende kan benytte sig af, og som I som sundhedsprofessionelle med fordel kan henvise til. Læs mere »

Medicinsk yoga hjælper patienter med atrieflimren

Medicinsk yoga har i videnskabelige studier vist sig at kunne være et gavnligt supplement til behandlingen af patienter med hjerterytmeforstyrrelser. I Svendborg Kommune har tilbud om medicinsk yoga til patienter med atrieflimren vist sig at være meget populære. Læs mere »