I grupperne vil der bl.a. blive snakket om, hvordan det er, når den syge søskende er på hospitalet, hvordan det føles at være rask, når en anden er syg, hvad man stiller op med de forbudte følelser, der er svære at dele med andre, hvordan det også kan være svært, når ens kammerater ikke forstår én, eller man føler sig alene derhjemme. I gruppen sørger to gruppeledere for, at børnene føler sig set og anerkendt, at de genkender noget af sig selv i de andre og opdager, at de ikke er anderledes, og at gruppen er et livfuldt sted, hvor fællessnak og aktiviteter baner vej for at kunne dele både det skønne og det svære.

I gruppen vil der blive lagt vægt på at få et godt netværk blandt søskende og også lave sjove sociale aktiviteter sammen f.eks. en tur i biografen, i Tivoli eller lign.

Grupperne er for raske søskende til en bror eller søster med hjertesygdom. Deltagerne skal være mellem 12 og 16 år, have lyst til at deltage og møde andre i samme situation som dem selv og kunne indgå i gruppesamtaler.

Det er gratis at deltage.