af Hjerteforeningen
d. 21. juni 2019

For aktivering af din bevilling eller anmodning om udbetaling, og ved spørgsmål om ansøgningsprocessen, om regler for ferie og orlov og om aflæggelse af regnskab, kan du kontakte bevillingsadministrator Majken Karrebæk på mkarrebæk@hjerteforeningen.dk eller tlf. 51 54 13 52.

Ved spørgsmål om hvad du kan søge støtte til og om bedømmelseskriterierne for forskningsansøgninger, kan du kontakte forskningskonsulent Soetkin Versteyhe på
soetkinv@hjerteforeningen.dk eller tlf. 51 72 83 49.

Ved spørgsmål om brugerinddragelse i forskning, kan du kontakte forskningskonsulent Lisbeth Vestergaard Andersen på lisbethva@hjerteforeningen.dk eller tlf. 61 20 18 35.

Anfør venligst dit navn og bevillingsnummer ved alle henvendelser.

Hvis projektet planlægges omtalt i dagspressen, skal omtalen ske i koordination med Hjerteforeningen. Du kontakter i så fald i god tid forinden forskningskonsulent Soetkin Versteyhe på soetkinv@hjerteforeningen.dk eller tlf. 51 72 83 49.

Inden udgivelse af videnskabelige publikationer skal Hjerteforeningen kontaktes på forskning@hjerteforeningen.dk.

Hjemmesiden

Opdager du døde links, uopdateret information, nedetid o.l., eller har du kommentarer, spørgsmål eller input til indhold eller funktionalitet på hjemmesiden, er du velkommen til at skrive til soetkinv@hjerteforeningen.dk.