Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 porre
- 1 lille bundt dild
- 1 spsk. olivenolie
- 5 dl minimælk
- 1 ½ spsk. majsstivelse
- ½ tsk. muskatnød
- 1 tsk. flagesalt
- Peber
- 200 g babyspinat
- 1 squash
- 300 g fuldkorns pasta
Tilberedning
Hak løget. Pres hvidløget. Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak dilden.
Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg og porre et par minutter. Rør 1 dl mælk med majsstivelse. Kom resten af mælken i gryden til grøntsagerne og varm op. Rør jævningen i under omrøring og kog i ca. 2 min. Smag til med muskatnød, salt og peber. Tilsæt spinat og lad den forsigtigt falde lidt sammen.
Skær squash i strimler ligesom pastaen. Kog pasta som angivet på emballagen. Det sidste minut koges squash pastaen med. Afdryp pasta og squash og vend med saucen.
Anret pastaen i dybe tallerkener og drys dild over.
Frugt og grønt pr. person
200 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1700 kJ/ 400 kcal. Kulhydrat 63 g, Fedt 7 g, heraf 1 g mættet fedt
LK2020-35