Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 porre
  • 1 lille bundt dild
  • 1 spsk. olivenolie
  • 5 dl minimælk
  • 1 ½ spsk. majsstivelse
  • ½ tsk. muskatnød
  • 1 tsk. flagesalt
  • Peber
  • 200 g babyspinat
  • 1 squash
  • 300 g fuldkorns pasta

Tilberedning

Hak løget. Pres hvidløget. Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak dilden.
Varm olien i en gryde og svits løg, presset hvidløg og porre et par minutter. Rør 1 dl mælk med majsstivelse. Kom resten af mælken i gryden til grøntsagerne og varm op. Rør jævningen i under omrøring og kog i ca. 2 min. Smag til med muskatnød, salt og peber. Tilsæt spinat og lad den forsigtigt falde lidt sammen.

Skær squash i strimler ligesom pastaen. Kog pasta som angivet på emballagen. Det sidste minut koges squash pastaen med. Afdryp pasta og squash og vend med saucen.

Anret pastaen i dybe tallerkener og drys dild over.

Frugt og grønt pr. person

200 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1700 kJ/ 400 kcal. Kulhydrat 63 g, Fedt 7 g, heraf 1 g mættet fedt

LK2020-35