Forside > Sundhed > Opskrifter > Grøn sandwich med edamamehummus
Frokost

Grøn sandwich med edamamehummus

Ingredienser

4 Personer

  • 200 g optøede, bælgede edamamebønner
  • 1 fed hvidløg
  • 1½ spsk. olivenolie
  • 2 spsk. skyr naturel
  • 1 tsk. flagesalt
  • peber
  • 100 g ribbet rød- eller grønkål
  • saft af ½ citron
  • 1 agurk
  • 4 Javisst fra Pågen (fuldkornsklemmer)
  • Del og print opskriften

    Tilberedning

    Kom edamamebønner, presset hvidløg, olie og skyr i en blender og kør til en grov creme. Smag til med salt og peber.

    Snit kålen fint og vend med citronsaft. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller.

    Skær brødene igennem. Fyld med edamamehummus, kål og agurkespåner.

    Opskriften præsenteres i samarbejde med Pågen

    Frugt og grønt*

    Ca. 160 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet

    Energifordeling*

    1500 KJ
    (355 kcal)

    Kulhydrat

    49 g

    Fedt

    11 g

    Heraf mættet fedt

    1 g

    * pr. person, medmindre andet er angivet