Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- fuldkornsbrød (200 g)
- eventuelt ½ romainesalat
Del og print opskriften
Tilberedning
Bland hvedemel, rugmel og olie i en skål. Tilsæt salt og saml dejen med vand, eventuelt i en foodprocessor. Rul dejen ud og kom den i en smurt tærteform ca. 22 cm i diameter.
Snit forårsløgene og riv gulerødderne. Svits forårsløg og gulerødder i olie på en pande 3-5 minutter.
Pisk æg, hytteost, hvedemel, salt, peber og 2 spsk revet parmesanost sammen. Skær skinken i strimler. Vend grønsagerne og skinken i æggemasssen. Fordel fyldet i tærteformen. Drys resten af parmesanosten over. Bag tærten 50-60 minutter ved 175 grader. Skær tomaterne i både. Snit forårsløget og drys det over tomaterne. Bland eventuelt snittet salat med tomaterne.
Tip! Du kan komme tern af kogt eller stegt kylling i tærten i stedet for skinke.
Frugt og grønt*
Ca. 200 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
2500 KJKulhydrat
77 gFedt
19 gHeraf mættet fedt
5 g* pr. person, medmindre andet er angivet