Okonomiyaki
Snit kålen fint. Drys med salt, og kram kålen godt. Blend havregryn til mel og pisk sammen med bouillon og æg. Vend æggemassen med kål. Varm olien på en slip let-pande, og steg to mindre okonomiyaki på begge sider i olien, til de er godt sprøde.
Chilidressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Servering Snit forårsløg fint. Skyl spinaten, og slyng den tør. Top okonomiyaki med laks, spinat og forårsløg, og dryp dressing over. Servér evt. med lidt karse.
Tilberedningstid: ca. 25 min.
Ingredienser
2 Personer
Okonomiyaki
- 150 g sommerkål eller spidskål
- ½ tsk. salt
- 50 g havregryn
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 3 æg
- 2 spsk. olie til stegning
Chilidressing
- ½ dl yoghurt naturel 0,1 %
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. sød chilisauce
Topping
- 2 forårsløg
- 50 g babyspinat
- 50 g laks i skiver
- Evt. karse
Del og print opskriften
Frugt og grønt*
Ca. 100 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1900 KJ
(450 kcal)
Kulhydrat
21 gProtein
23 gFedt
16 gHeraf mættet fedt
5 g* pr. person, medmindre andet er angivet