Ingredienser
4 Personer
Laksetatar
- 100 g fersk laks
- 100 g varmrøget laks
- 1 grønt æble (de syrlige)
- 1 lille løg
- ½ agurk
- 2 spsk. syrnet fløde 9 %
- ½-1 spsk. grovkornet sennep
- 1-2 spsk. citronsaft
- 2 spsk. hakkede krydderurter (f.eks. dild, kørvel eller persille)
- Peber
- 4 skiver fuldkornsbrød, 200 g
- 1 hjertesalat
Del og print opskriften
Tilberedning
Skær den ferske (rå) laks i tern. Findel den røgede laks.
Husk, at den ferske skal have været frosset ned i min. 24 timer, når den skal spises rå.
Skær æblet i små tern, og hak løget helt fint. Skræl agurken og fjern midten med en teske.
Skær agurken i små tern.
Rør en dressing af syrnet fløde, sennep, citron, peber og krydderurter og vend den i laks, æble, løg og agurk.
Rist brødet. Top med salatblade og laksetatar.
Frugt og grønt*
Ca. 90 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
1000 KJ
(250 kcal)
Kulhydrat
24 gProtein
18 gFedt
8 gHeraf mættet fedt
2 g* pr. person, medmindre andet er angivet