Ingredienser
4 Personer
Tilbehør
- 4 tykke skiver grovbrød eller rugbrød (200 g)
Del og print opskriften
Tilberedning
Rib grønkålen, skyl den godt og lad den dryppe af. Skær grønkålen i meget tynde strimler og hak den lidt bagefter. Hak rødløget fint. Hak ansjoserne meget fint og rør dem sammen med mayonnaisen. Spæd mayonnaisen med eddike. Vend grønkål og rødløg med mayonnaisen. Smag tataren til med salt og peber.
Anret grønkålstataren på ristet grovbrød eller rugbrød.
Tip! Grønkålstataren kan også bruges som tilbehør til stegt og grillet kød, fisk og fjerkræ.
Frugt og grønt*
Ca. 60 g* pr. person, medmindre andet er angivet
Energifordeling*
950 KJ
(250 kcal)
Kulhydrat
23 gFedt
10 gHeraf mættet fedt
1 g* pr. person, medmindre andet er angivet